ben jij onze nieuwe front-end developer

Bij Divotion werken ervaren developers die met de juiste aanpak en technische tools een oplossing bouwen die waarde toevoegt. Kent front-end development geen geheimen voor jou?

Bekijk de vacature

Nog geen expert, maar wel de ambitie en toewijding om het te worden? Dan is Divotion Roadmap voor jou! Een uniek en persoonlijk ontwikkeltraject van 2 jaar waarbij jij zelf aan het roer staat.

Ontdek de Roadmap vacature

jij staat in het middelpunt

Je bent de verbinding tussen de echte vraag van de klant, de creativiteit van de visual designer en de techniek van de backend developer. Als je die drie elementen aan elkaar kunt verbinden dan ontwikkel je samen met je team de beste oplossingen.

Lees het verhaal van Mylene

Lees het verhaal van Mylene

in een informele sfeer

Het hoeft echt allemaal niet te serieus. Geen hiërarchie of overbodige formaliteiten maar gewoon goed geregeld.

Wij houden van een informele en open sfeer. Met elkaar lachen en positief kritisch naar elkaar zijn gaan hier hand in hand.

Lees het verhaal van Randy

Lees het verhaal van Randy

ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wij houden elkaar scherp en up-to-date tijdens onze interne- en externe kennissessies, het schrijven van blogposts en het bezoeken en spreken op conferenties.

Voor persoonlijke ontwikkeling is ruimschoots aandacht in op maat gemaakte soft-skills programma’s gefaciliteerd door onze externe coaches.

Lees het verhaal van Patrick

Lees het verhaal van Patrick

 
Mathijs de Groot profesional
Mathijs de Groot
Managing partner

we horen graag van jou

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken? Gebruik het onderstaande formulier en neem direct contact op.