til je front-end kennis naar een hoger niveau met Divotion Roadmap

Divotion Roadmap is een persoonlijk en uniek ontwikkeltraject waarbij jij zelf aan het roer staat.

Doorgroeien als front-end developer?

Heb jij 2 á 4 jaar ervaring als front-end developer, maar heb je bij je huidige werk niet genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen op de manier die bij jou past? Ben jij op zoek naar een club waar je op een serieuze manier jouw kennis kunt vergroten, je kunt optrekken aan senior collega’s en wil jij jouw kennis naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Divotion Roadmap. Voor dit programma kom je in aanmerking wanneer je een passie voor softwareontwikkeling hebt en gemotiveerd aan de slag wilt om aan je eigen skills te werken en jouw eigen weg te bepalen.

Wat Roadmap jou te bieden heeft

Divotion Roadmap is een uniek en persoonlijk ontwikkeltraject van 2 jaar waarbij jij zelf aan het roer staat. Geen traineeship, maar vanaf het moment dat je start een goed salaris en 36 uur per week goede werkervaring opdoen bij een van onze klanten (uit de top 100 bedrijven van Nederland zoals KLM, Intergamma, Port of Rotterdam en Booking.com). Daarnaast besteed je 4 uur per week (betaald) aan jouw eigen ontwikkeling. Hoe dit programma er in de praktijk uit ziet bepaal jij zelf. Dit hangt helemaal af van waar jouw behoefte ligt. Op basis daarvan stel je een programma samen met onderwerpen zoals TypeScript, CI/CD, Architectuur, Security, Frameworks, Testing. Daarnaast bezoek je conferenties en werk je aan je soft skills. Om je goed te begeleiden bij deze keuzes en om jouw ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen word je ondersteund door een persoonlijke coach vanuit Divotion.

Jaar 1

In het eerste jaar start je uiteraard met een kennismaking met jouw coach en alle andere collega’s van Divotion. Al onze collega’s hebben een eigen expertisegebied en omdat wij elkaar goed kennen weten wij elkaar ook goed te vinden als wij elkaar nodig hebben. Je hebt waarschijnlijk nog niet direct een opdracht, dus heb jij de tijd om jouw leerdoelen te bepalen en een plan te maken, samen met jouw coach. Je bepaalt bijvoorbeeld samen welke cursussen jij wilt gaan volgen de aankomende periode. Zodra je een klus hebt ga je 36 uur per week werken en heb je 4 uur per week om te besteden aan jouw ontwikkeling.

Jaar 2

In het tweede jaar ga je aan de slag met jouw soft skills in ons ‘samen groeien'-programma. Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling ga je in dit traject samen met een aantal collega’s, onder leiding van een externe trainer, jouw persoonlijke leerdoelen formuleren en hieraan werken. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met onderwerpen als communicatieve vaardigheden, time management en meer. De laatste 6 maanden van dit 2-jarige ontwikkeltraject besteed je aan verdieping van een door jou gekozen onderwerp dat past bij jouw interesse.

Over Divotion

Je bent vanaf het begin van het ontwikkeltraject onderdeel van Divotion. Een club ervaren en gedreven ‘vakidioten’, zoals wij onszelf noemen. Wij zullen nooit groter groeien dan een club van 35 mensen, omdat persoonlijke aandacht en een informele sfeer onze cultuur bepalen. Naast werken met de nieuwste tools en technieken aan toffe projecten bij onze klanten zorgen wij ervoor dat wij elkaar goed kennen door samen leuke dingen te doen en fun & tech sessies te organiseren. Hoe anderen het werken bij Divotion ervaren lees je hieronder.

Over jou

  • Jij hebt een HBO+ werk- en denkniveau.

  • HTML en CSS kennen nauwelijks geheimen meer voor jou.

  • Jij hebt ervaring met JavaScript en één van de frameworks (bijvoorbeeld Angular of React).

  • Jij leeft voor het nastreven van kwaliteit en clean code.

  • Jij hebt ervaring met static typing middels TypeScript.

  • Als verbindende factor heb je ook affiniteit met back-end development en/of UX.

  • Kennis van build-deployment-tools en bij voorkeur cloud-technologieën.

  • Jij hebt de ambitie om een specialist in jouw vakgebied te worden en geeft advies waar nodig.

  • Jij spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend.

  • Jij bent 40 uur per week beschikbaar (in verband met de trainingsbelasting)

 
Mathijs de Groot profesional
Mathijs de Groot
Managing partner

we horen graag van jou

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken? Gebruik het onderstaande formulier en neem direct contact op.