Toonaangevend openbaar vervoersbedrijf

Een succesvolle samenwerking

  • Front-end
  • UX-Design
  • Java
Klantcase Toonaangevend Nederlands openbaar vervoersbedrijf

Niels is front-end developer bij Divotion. Bij een toonaangevend vervoersbedrijf werkt hij aan een functioneel product voor het vastleggen van flexibele reizen op aanvraag.

Wat doet de organisatie?

De klant is een toonaangevend Nederlands openbaar vervoersbedrijf. Zij staan bekend om efficiënte en betrouwbare transportdiensten.

De uitdaging voor de klant

Toen hun softwareleverancier stopte met het aanbieden van cruciale diensten voor het vastleggen van flexibele reizen op aanvraag, kwam de klant voor een enorme uitdaging te staan. Met een naderende deadline en een dringende behoefte aan de juiste expertise, werd het een race tegen de klok.

De keuze voor Divotion

Met voornamelijk full-stack developers in dienst, besefte de klant al snel dat ze ook specifieke front-end expertise nodig hadden. Daarom kozen ze voor Divotion, een bedrijf gespecialiseerd in front-end development. Niels, een ervaren consultant op het gebied van front-end met kennis van back-end development, werd binnengehaald om het team te versterken.

De toegevoegde waarde van Niels

Niels bracht niet alleen zijn diepgaande front-end expertise mee, maar ook een frisse blik en de moed om out-of-the-box te denken.

Met zijn kennis van Back-end development wist hij de juiste brug te slaan.

Hij adviseerde de klant bij het kiezen van duurzame technologieën en hielp bij het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke interface die naadloos aansloot op de back-end. Een andere weg die ze in eerste instantie voor ogen hadden. Zijn adviserende rol en doortastende aanpak maakten een aanzienlijke impact op het project, met uiteindelijk een beter resultaat dat de verwachtingen overtrof.

Het resultaat

Dankzij de samenwerking met Divotion slaagde de klant erin om niet alleen de deadline te halen, maar ook een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product op te leveren. De inbreng van Niels, zowel op het gebied van design als techniek, was van onschatbare waarde en resulteerde in een beter eind product dat niet alleen functioneel was, maar er ook nog eens goed en gebruiksvriendelijk uitzag.

Ook behoefte aan Front-end expertise?

Deze samenwerking is een inspirerend voorbeeld van hoe innovatie en de juiste expertise kunnen leiden tot succes, zelfs in de meest uitdagende situaties. Met trots kijken we terug op hoe dit project heeft geleid tot een positief resultaat. Heeft jouw team ook behoefte aan Front-end expertise? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op

meerdivotion

Cases

Blogs

Event