Divotee Randy Konings

  • React
  • Typescript
  • GraphQL
  • Recoil
  • Kubernetes
  • Bamboo

Wat maakt het zo leuk om bij Divotion te werken? En waarom kiezen mensen voor een carrière bij ons? Dat bespreken we in deze rubriek, waarin we collega’s aan het woord laten over hun ervaringen met Divotion. Deze keer aan de beurt: Randy.

‘Vertel eens, waarom heb je voor Divotion gekozen?’

“Ik ben al ruim tien jaar actief in de wereld van front-end development, waarvan ook bijna tien jaar als zzp’er. Dat heeft me veel gebracht, zowel qua kennis van bedrijfsvoering, maar vooral ook de skills om mijzelf in te leven in de echte behoefte van de klant. De vraag achter de vraag, zeg maar. Het zzp-leven kent zo zijn voordelen, maar ik was toch wel op zoek naar meer. Een gezellige club collega’s, maar vooral ook de mogelijkheid om voor grote organisaties te werken. En natuurlijk de mogelijkheid om echt te focussen op de techniek en minder op alles eromheen. Die combinatie heb ik bij Divotion gevonden.”

‘Hoe kwam je hier terecht?’

“Er zijn veel bedrijven in deze sector, ik heb er een aantal gesproken. Maar Divotion sprong eruit. Zo stuurde Mathijs snel een berichtje en liet hij mij zelf een afspraak in zijn agenda inplannen met Calendly. Dat ging lekker makkelijk en informeel, en dat zegt ook iets over hoe je innoveert als organisatie en hoe je met mensen omgaat. Er was een persoonlijke klik en vooral geen poespas. Ze waren gewoon op zoek naar goede developers voor een gezellig, informeel team. En dat zocht ik.”

‘En hoe bevalt het?’

“Goed! Ik heb een leuke front-end opdracht gevonden bij een grote luchtvaartmaatschappij, waar ik ook een beetje tegen de back-end aanzit. Dat vind ik leuk om te doen. Ik had aangegeven graag met React en TypeScript te werken, daar is m’n opdracht ook op uitgezocht. En het team is ook erg gezellig. Dat zag ik voor ik hier kwam al wel terug op de website, waar je van iedereen kan zien wat ze graag in hun vrije tijd doen. Ik kan m’n ei kwijt bij collega’s, ze helpen me als ik er even niet uitkom en we doen toffe dingen samen. Wandelingen, een auto-tour en straks het zomerevenement. En ook op professioneel vlak krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik heb me al verdiept in Scala en we zijn nu ook bezig met een traject waarmee we onze soft skills verbeteren. Dat brengt je weer dichterbij je collega’s en geeft je inzicht in hoe je bent als mens. Tof om te doen, want ik kan het weer toepassen in scrumteams om zo beter achter de echte intenties van opdrachten te komen.”

Ook een passie voor front-end?

Ben jij ook een front-end expert en op zoek naar een gezellige club mensen die samen mooie dingen maakt voor grote klanten? Bekijk dan eens onze vacature

Neem contact op

meerdivotion

Cases

Blogs

Event