Divotee Mylene Klijn

  • Typescript
  • Responsive
  • CSS
  • Angular
  • Maatwerk

Wat maakt het zo leuk om bij Divotion te werken? En waarom kiezen mensen voor een carrière bij ons? Dat bespreken we in deze rubriek, waarin collega’s hun ervaringen met Divotion delen. Deze keer aan de beurt: Mylene.

'Hoe ben je terechtgekomen bij Divotion?'

"Via Google ben ik terecht gekomen op de website van Divotion. Ik was op zoek naar een werkgever die mij voldoende uitdaging kon bieden. Bij het eerste gesprek kreeg ik een goed beeld bij de organisatie en heeft Divotion mijn verwachtingen overtroffen.

Het bedrijf heeft een open en motiverende werksfeer, met gezellige collega’s. Voor mij is het een enorm pluspunt dat ik gestimuleerd wordt om verder te ontwikkelen, zonder zware druk erachter. Er wordt echt per persoon gekeken, hoe je je kunt ontwikkelen en waar ze bij kunnen helpen."

'Wat maakt het werken bij Divotion uniek?'

"Hoe Divotion omgaat met collega’s kom je niet vaak tegen bij andere bedrijven. Ik vind het fijn dat er een open, transparante cultuur heerst met veel ruimte voor eigen inbreng. Het is een klein team, waarbij je iedereen kent.

De sfeer is heel goed en er worden veel leuke dingen georganiseerd voor collega’s. Vooral de trip naar Rome was voor mij onvergetelijk! Er wordt daarnaast ook goed voor collega’s gezorgd met regelmatig een ontbijt, lunch of diner. Ook is het geen probleem om je huisdier mee te nemen naar kantoor; dat vind ik heel bijzonder! Alles bij elkaar maakt voor mij dat ik nergens anders meer wil werken."

Ook een passie voor front-end?

Ben jij ook een front-end expert en op zoek naar een gezellige club mensen die samen mooie dingen maakt voor grote klanten? Bekijk dan eens: onze vacature

Neem contact op

meerdivotion

Cases

Blogs

Event