Divotion is een dynamisch, innovatief en groeiend bedrijf dat zich volledig focust op frontend development.

Kennis en kunde

Divotion is ontstaan vanuit ons zusterbedrijf JDriven. Bij JDriven kwam steeds vaker de vraag naar frontend developers, want goede frontend developers zijn schaars. Voor ons een reden met Divotion in dat gat te springen en de focus te leggen op frontend development. Dat doen wij met een kleine club vakidioten. Graag dagen wij elkaar uit op het gebied van kennis en kunde. Wij willen groeien, maar het mag niet ten koste gaan van ons persoonlijke contact met elkaar en met onze klanten.

Voor ons is techniek het middel dat mens en oplossing aan elkaar verbindt.

Gebruikerservaring voorop

Bij frontend development streven wij altijd naar de beste gebruikservaring. Of we nu een project doen rondom een intern bedrijfsproces, of juist iets dat jouw klant dagelijks gebruikt. Daarnaast maken wij met datavisualisaties data inzichtelijk en zorgen wij ervoor dat gestelde doelen sneller worden behaald. Daarbij zetten wij de mens voorop. Een digitale oplossing kan namelijk pas resulteren in het gewenste resultaat, als de gebruiker er ook gebruik van kan en wíl maken. Techniek is hierin belangrijk, maar nooit leidend.

Onze collega's

Auke

Auke

Martijn

Martijn

Pepijn

Pepijn

Emil

Emil

Patrick

Patrick

Gerald

Gerald

Sjoerd

Sjoerd

Wij blijven groeien. Groei jij mee?

Wij laten bedrijven groeien, maar zelf groeien wij ook! Daarom zijn wij op zoek naar frontend developers. Is frontend jouw passie, of misschien zelfs stiekem een obsessie? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken jou!